НАЧАЛОРАЗВИТИЕЗА МЕНПРОДУКТИРЕВЮТАПОРЪЧКИКОНТАКТ С МЕН

 

Уеб страницата ни може да бъде разгледана и на следните езици:

Deutch | English
  • Този сайт е посветен на любителите на музиката, които желаят да получат звуково качество по-добро от масово произвежданата, серийно аудио продукция.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ЗА МЕН

Здравейте и добре дошли в моята страница. Казвам се Георги Георгиев и това е моят сайт за аудио техника с името GG Aidio Design. Това начинание започна като хоби и търсене на познания в продължение на дълги години и прерастна в страст към преследване на перфектния звук.

Всяко изделие е създадено със специално внимание от първоначален проект до краен продукт, след което минава през индивидуални тестове и прослушване. Високото качество на моите уникални изделия ми дава основание и гордост и гарантира задоволяването и на най-взискателния музикален вкус.

Завършил съм Техническия университет в София през 1977 год.специалност Радиотехника, специализация - нискочестотна техника. Работил съм 20 години в Научно изследователски институт на съобщенията /1984 до 2005 год./ към БТК като научен сътрудник I-ва степен.

 

 

Този сайт е посветен на любителите на музиката, които желаят да получат звуково качество по-добро от масово произвежданата, серийно аудио продукция. Целта ми е била да конструирам и създам аудио устройства, които да въздействат, дават живот на музиката и позволяват възприемането на изключително реалистичен звук.

От 2006 година и понастоящем работя във фирма Thrax audio, www.thraxaudio.com Благодарности на Славчо Попов , инж.Любомир Цолев и инж.Трифон Мисов /Фони/ , които ме въведоха в хай-енд аудио техниката. Специални благодарности на инж.Георги Сираков за съвместното ни сътрудничество - финансирал и идейно подпомагал моите проекти.