НАЧАЛОРАЗВИТИЕЗА МЕНПРОДУКТИРЕВЮТАПОРЪЧКИКОНТАКТ С МЕН

 

Уеб страницата ни може да бъде разгледана и на следните езици:

Deutch | English
  • Този сайт е посветен на любителите на музиката, които желаят да получат звуково качество по-добро от масово произвежданата, серийно аудио продукция.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ЗАЩО HIGH-END

 

High - end аудио апаратурата се създава от познавачи ентусиасти, чиито технически умения, талант и музикален усет са претворени в изделия изработени с внимание, гарантиращо звук максимално близо до оригиналния.

High - end аудио системите са предимно ръчна изработка, настроени са по най-високите изисквания на експертния слух, с главна мисия – максимално реалистично музикално възприятие.

Истинският high - end конструктор слуша устройството по време на неговото създаване, подбира и настройва най-добрите части и параметри, за да постигне възможно най-реалистичен звук.

Той съчетава технически умения с музикален усет, много часове на слушане и дълбоко познаване на всички допринасящи фактори, за да постигне най-доброто музикално възпроизвеждане.

High - end аудио продуктите се различават съществено от hi - fi системите масово произвеждство, които често се конструират така, че да изглеждат добре по документи, без това непременно да означава високо качество на звука.

Фирмите, които изработват ръчно специално поръчани high - end изделия целят да задоволят специфичните изисквания на своите клиенти за високо качество на звука, а не да представят добре изглеждащи технически данни и характеристики.

Красиво изработени, със специално подбрани части, аудио изделията направени по поръчка, не само ще доставят гордост и задоволство у притежателя, но също така гарантират дългосрочна надеждност и качество на звука.