НАЧАЛОРАЗВИТИЕЗА МЕНПРОДУКТИРЕВЮТАПОРЪЧКИКОНТАКТ С МЕН

 

Уеб страницата ни може да бъде разгледана и на следните езици:

Deutch | English
  • Този сайт е посветен на любителите на музиката, които желаят да получат звуково качество по-добро от масово произвежданата, серийно аудио продукция.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ПРОДУКТИ | GG-TPA1

High-end транзисторeн стерео усилвател на мощност GG-TPA1
 


 

Усилвателят на мощност е съставено от два висококачествени ръчно изработени моно модула (AccuSound 100) на Германската фирма THEL . AccuSound е базиран на дългогодишен опит и оптимизация. Високото качество на звука се осъществява не само от вложените висококачествени елементи, но и от специфичното схемно решение. Всеки елемент от електрическата схема е максимално оптимизиран не само по техническите спецификации, но и на основа на доста продължително тестване, за постигане на точно представяне на звуковата картина.

С високият демпващ фактор крайното стъпало може да захрани почти всеки вид озвучителни тела с много ниска чувствителност. За описание на AccuSound 100 - кликнете тук

 

Конструкция на GG - TRA 1

Усилвателят на мощност изисква допълнителни устройства, гарантиращи неговата безупречна и безопасна работа - както за него, така и за включеното към него озвучително тяло. При включване и изключване на усилвателя се получават преходни процеси, които се регистрират като силно ”избумтяване” на високоговорителите. Честото включване и изключване на усилвателя ще доведе до изгаряне на басовия високоговорител. Блок защита осигурява временно изключване (чрез реле) на озвучителните тела към изхода на крайното стъпало. Тя се задейства и когато на изхода се появи постоянно напрежение. Защитата е така конструирана, че минимално да влияе върху звуковите качества на усилвателя. Използувани са релета със специални двойни волфрам-сребърни контакти, при което преходното съпротивление между контактите е много ниско (2 mOhm ).

Двете печатните платки( AccuSound -100) са монтирани върху два подходящо отазмерени алуминиеви радиатора (използуващи естественото циркулиране на въздуха), които заедно с 10мм алуминиевата лицева плоча и задния панел образуват носещата конструкция на изделието. На лицевата плоча освен бутона за включване/изключване са разположени и два жълти светодиода за левия и десния канал, които светват при задействана защита.

 

Технически параметри на GG - TPA 1

- continuous power output 2x 30 W ,class A
-speaker impedance 1-8ohm
-damping factor for 2 tranz. 250/4ohm/1kHz
-input impedance 15kOhm
-gain 32
-power requirement 120V/60Hz,240V/50H
-power consumption 250W
-dimensions(overall) 430(W) x 180(H) x 370(D)mm
-weight 15 kg.